De ontwerpers van visuele identiteit

Noem het een creatie. Noem het schoonheid. Noem het kunst. Maar visuele identiteiten, grafische designs, webdesigns en interieurs hebben méér met elkaar gemeen dan hun oorsprong in creativiteit. Ze vormen samen een eigen wereld. De wereld van uw merk of organisatie. De wereld die zicht- en voelbaar maakt wie u bent.

Bij G2O Creators doen we niets liever dan visuele werelden creëren. We zijn ervan overtuigd dat mensen hun ogen geloven. Dat sferen en stijlen – op papier, op het scherm of in een ruimte – een krachtige indruk van uw karakter geven. En daarom ontwerpen we logo’s, huisstijlen, communicatiemiddelen, webdesigns en interieurs die uw identiteit weerspiegelen.

Dat is een belangrijk deel van onze filosofie. Het zichtbaar maken van identiteit als uitgangspunt voor creatie. Identiteit gaat over karakter, over persoonlijkheid, over de ziel van uw organisatie(merk). De eigenheid die daarin ligt opgesloten, is een mooie bron van inspiratie. Want kleuren, vormen, stijlen en sferen komen niet uit de lucht vallen. Ze zijn een uiting van identiteit.

 

Specialisme
Wat is die identiteit precies? Die vraag zijn we de afgelopen jaren op onze eigen manier gaan beantwoorden. We zijn er onderzoek naar gaan doen, en ontwikkelden specialisme op dit gebied. Inmiddels heeft dit specialisme een eigen naam gekregen: G2O Consultants. Ons zusje waarmee we gezamenlijk projecten realiseren.

G2O in het kort

  • Drijfveer: energizing identities
  • Specialismen: identiteit, marketingcommunicatie en digitale marketing
  • 12 medewerkers en tig vacatures
  • Opdrachtgevers: ondernemende organisaties in alle sectoren
Stefan Forsten Projectmanager
Jamie Mansveld Projectmanager
Arja Huisman
Gijs Huisman Oprichter
Kees van Holten Finance & Office Manager
Cindy Kansil Graphic Designer
Hans Bartholomeus Designer
Ingeborg Deana Concept en Copy
Laurens van Verseveld Stagiaire graphic design
stefvanderburg
Stef van der Burg Content Marketeer
Thomas Teerink Graphic Designer

Ons magazine. Eigen.

Gratis magazine

Inspiratie opdoen? Cases bekijken?
Meer van G2O Creators zien? Vraag de Eigen aan!

 

Vraag 'm aan

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren