Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.

Prospects, klanten, medewerkers, sollicitanten, partners, overheden, vriend en vijand. Ze komen vroeg of laat – meestal vroeg – op uw website. Het doel van hun online bezoek mag dan verschillen, één ding is zeker. De indruk die u achterlaat kan bepalend zijn voor het vervolg. Daarom is uw website een fundamenteel onderdeel van de wereld die u creëert rond uw merk of organisatie. G2O Creators tekent voor het design.

Er zijn nogal wat manieren om naar uw website te kijken. Als een fuik om in Google rondzwemmende vissen in te vangen. Als een stukje front office waarmee u klanten bedient. Als de ontsluiting van informatie. Als branding van uw organisatie. En daarom is dat het eerste wat we in kaart brengen. Het doel dat u voor ogen hebt. De functionaliteit. De uitgangspunten die leidend zijn voor de user exeperience.

Functioneel ontwerp
Alle hoofdlijnen en details brengen we samen in een functioneel ontwerp. Dat doen we door middel van een klikbaar wireframe. Zo kunnen we in tot doordacht fundament komen voor het webdesign. We denken hierbij na over de routes die bezoekers afleggen, de conversiedoelen die u hebt en de functionaliteit die hiervoor nodig is. Een belangrijke fase, waarin we veel overleg hebben met u.

Webdesign
Op basis van het functioneel ontwerp komen we tot het webdesign. Hierin komt uw merk- of organisatiepositionering tot leven. De basiselementen – kleuren, typografie, vormtaal – ontlenen we aan uw visuele identiteit. Het design baseren we op de boodschap die u wilt overbrengen. Wat ons betreft overstijgt deze de pure functionaliteit. Een echte G2O Creators-website is meer dan een pagina vol zoekwoorden. Wij zien uw website als een onderdeel van de sfeer die uw merk ademt. En dat moet gezien worden. Als u dat wilt, kunnen wij ook zorg dragen voor de webdevelopment.

Zullen we het eens hebben over uw web design?

Of

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren