Iedereen voelt het. En iedereen kan er door gegrepen worden. De bijzondere atmosfeer in de ruimten die G2O Creators heeft ontworpen. Het is een overweldigende indruk die tegelijk subtiel is. De optelsom van heel veel kleine ontwerpkeuzes en een geperfectioneerde styling. De rode draad: een interieur dat je omarmt. Dat maakt in elk zakelijk gesprek een verschil.

G2O Creators ontwerpt de interieurs voor zakelijke omgevingen. Vaak zijn dat de representatieve ruimten, zoals vergaderzalen, spreekkamers, directiekantoren of algemene ontvangstruimten. Maar evengoed ontwerpen we interieurconcepten voor werkruimten in kantoren en kleinschalige winkels.

Typisch G2O Creators
De ontwerpen van G2O Creators zijn warm. De ene keer met heldere, moderne kleuren, de andere keer met natuurlijke tinten. Maar door de combinatie van kleurstelling, lijnenspel en materialisatie ontstaat een bijzondere atmosfeer. Meubilair, verlichting, decoratie en beplanting zijn daarin geen details, maar beslissende sfeermakers.

Diensten interior design
G2O Creators

  • ontwerpt interieurs, van afzonderlijke ruimten tot complete verdiepingen of panden, inclusief artist impressions en technische tekeningen;
  • begeleidt de uitvoering door derden;
  • adviseert bij de selectie en aankoop van meubilair, verlichting, stoffering, beplanting en decoratie;
  • draagt zorg voor het projectmanagement, inclusief bewaking van planning en budget.

Kantoor inrichten of restylen?

Of