Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
   

Volentis

Nieuw, maar niet helemaal

Volentis is de nieuwe naam – ook door G2O Creators ontwikkeld – waaronder de familie Willemsen haar boomkwekerij voortzet. Voorheen maakte de kweker onderdeel uit van een combinatie. Volentis is dus nieuw, maar met tientallen jaren ervaring en 90 hectare zeker niet helemaal! Wij ontwikkelden de naam en de complete visuele identiteit, inclusief website en advertentiecampagne.

  • Klantnaam Volentis

  • Branche Boomkwekerij

  • Archetype Hero/Creator

  • Merkessentie Door voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie garandeert Volentis dat je altijd over de beste producten beschikt.

  • Website www.volentis.nl

"G2O Creators heeft een professionele aanpak. Dat past bij ons. En het is succesvol. Een jaar na start was de omzet aanzienlijk hoger dan wij durfden te verwachten."

Onderscheidend karakter
Ze lijken op het eerste gezicht allemaal op elkaar, de boomkwekers in Opheusden en omstreken. Juist in deze sector maakt niet (alleen) het product, maar ook de identiteit het verschil. Díe geeft boomkwekerij Volentis haar eigen stempel. Het stempel van de familie Willemsen. In beeld gekomen door een identiteitsonderzoek, zichtbaar gemaakt in de positionering.

wij werken o.a. voor:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren