Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
   

Munter Tuinprojecten

Voor al uw tuinen

Munter hoort bij de paar hoveniers met een dubbele kwaliteit. Ontwerp én aanleg – allebei van een hoog niveau. Wat Munter realiseert, lijkt ’n klein beetje op wat wij bij G2O Creators doen. Maar dan met groen. Wij ontwierpen een magazine waarin Munter haar belofte tot leven brengt. Een belangrijk onderdeel hiervan was fotografie. Daarnaast ontwierpen we andere uitingen, onder meer rond het 75-jarig jubileum.

  • Klantnaam Munter Tuinprojecten

  • Branche Tuininrichting

  • Archetype Caregiver / Creator

  • Merkessentie Munter creëert het stukje wereld waarin je jezelf kunt zijn

  • Website www.muntertuinprojecten.nl

De merkfilosofie
Je eigen wereld. Het zijn de vierkante meters tussen huis en hectiek. Tussen buiten en binnen, moeten en mogen. Een wereld om te relaxen. Om mensen te ontmoeten of te ontlopen. Tot jezelf te komen of weg te dromen. Een wereld om te bewonderen of te onderhouden. Het is de schoonheid van planten die je gevoel raakt en je op een gewone dag blij kan maken. Zorgvuldig gerangschikt als een kunstwerk, gekleurd door de seizoenen. Harmonie vol spanning. Rust, versterkt door contrast. Rijkdom, gelegen in eenvoud. Een compositie, speciaal voor jou, omdat de rest van de wereld van anderen is. Een tuin van Munter. Je eigen wereld.

"“We hebben veel positieve reacties gehad op ons magazine. We staan erin zoals we zijn. Geen ideaalbeeld. Dat past bij ons.”"

Jan Arie Munter

Ons magazine. Eigen.

Gratis magazine

Inspiratie opdoen? Cases bekijken?
Meer van G2O Creators zien? Vraag de Eigen aan!

 

Vraag 'm aan

wij werken o.a. voor:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren