Delektro

Als er liefde in het spel is

Delektro is E-installateur en lichtontwerpbureau tegelijk. Dat is de simpele versie van het verhaal. Maar qua identiteit valt er meer te vertellen. Dit groeiende bedrijf is één en al passie voor schoonheid. Liefde voor designs én details. Een voorbeeld van perfectie. Alles moet kloppen. Niet alleen de website, maar ook het doosje bonbons dat opdrachtgevers bij oplevering krijgen. De helmen van de medewerkers, maar ook de corporate movie. En uit alles moet blijken dat het passie is, die voor Delektro de gewoonste installatie nog speciaal maakt. Hoe geef je dat vorm? Kijk mee!

  • Klantnaam Delektro

  • Branche Licht en domotica

  • Archetypen Lover en Creator

  • Merkessentie Installateurs met passie voor schoonheid

  • Website www.delektro.nl

Opvallend in de visuele stijl van Delektro is het zwart. Stijlvol zwart. Modern zwart. Rust. Stilte. Schaduw. Het zijn, kortom, subtiele elementen die de uitstraling van Delektro bepalen. Dunne lijntjes, krachtige kopteksten, grote beelden. Dat valt op, zeker in de wereld van de bouw. En, nog belangrijk, dat trekt opdrachtgevers die ook gevoel voor schoonheid hebben en begrepen willen worden. Zo komen merkrelaties tot stand.

De fotografie voor Delektro heeft veel aandacht gekregen. Een foto zegt natuurlijk iets dankzij het onderwerp dat in beeld komt. Maar een foto zegt nog veel meer dankzij de impliciete boodschap. Dankzij sfeer. Een lichtval. Het gevoel van design. Wij zorgen dat alles in lijn is en aan de hoge eisen van Delektro voldoet.

wij werken o.a. voor:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren