Vanwege een teamsessie zijn we vandaag tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
   

De Schutse

Nieuw logo en huisstijl

De Schutse kwam bij ons terecht voor de vernieuwing van het logo en de bijbehorende huisstijl. De huidige uitstraling paste niet meer bij de kernwaarden en de identiteit van de organisatie. Wij hebben ervoor gezorgd dat alles weer in één lijn is komen te staat met dat waar De Schutse voor staat. G2O heeft alle communicatiemiddelen aangepakt, van visitekaartjes tot busjes en van website tot magazine.

De Schutse is een kleine, landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicaptenzorgorganisatie. Bij deze organisatie is van nature een gedrevenheid aanwezig om er voor een ander te zijn. De medewerkers van De Schutse zijn er om anderen te helpen. Maar wij zagen dat de organisatie veel meer is dan dat. We kwamen erachter dat De Schutse zich onderscheidt met een grote drive om te vernieuwen, om nieuwe ideeën uit te voeren.

Als organisatie staat De Schutse nooit stil en is altijd bezig om zich te ontwikkelen. Om zo de kwaliteit van de zorg voor de cliënten te verbeteren. In een zorglandschap dat continu transformeert is dat ook nodig. Het vraagt om een flexibele houding van zorgverleners. Dat snapt De Schutse. Daarnaast is er binnen de organisatie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Als iemand een goed idee heeft, wordt dat direct opgepakt. Medewerkers van De Schutse zijn dus echte doeners.

  • Klantnaam De Schutse

  • Branche Zorgverlening

  • Archetypes Magician

  • Website deschutse.nu

We vonden het erg belangrijk om deze kern tot uiting te brengen in het nieuwe logo en de huisstijl. Met de kernwoorden transformatie, vrijheid, kwetsbaarheid en kleurrijk in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. We hebben gekozen voor een logo met een vlinder. Een vlinder staat voor transformatie. Maar het is ook een kwetsbaar diertje, net als deze groep cliënten. In het logo en de huisstijl zit een mooi kleurverloop die de magie benadrukt waarmee De Schutse de cliënten elke dag weer verrast.

Ons magazine. Eigen.

Gratis magazine

Inspiratie opdoen? Cases bekijken?
Meer van G2O Creators zien? Vraag de Eigen aan!

 

Vraag 'm aan

wij werken o.a. voor:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren